Sam, Patrick en Nighel gaan schermen in Jeruzalem!

Jeruzalem?!
Sam, Patrick en Nighel mogen mee doen aan de International Children’s Games die volgend jaar tussen 29 juli en 2 augustus in Jeruzalem zullen plaatsvinden. De jongens gaan zowel individueel als equipe schermen. Echter, in Jeruzalem staat alleen degen schermen op het programma dus zullen ze het komend jaar zich moeten bijscholen tot degen schermer.

Wat zijn de international children’s games?
Het zijn de olympische spelen voor tieners van 12 tot en met 15 jaar. Voor het eerst in de geschiedenis van de ICG staat schermen op het programma en daar zijn wij heel blij mee! Het is voor Sam, Patrick en Nighel een bijzondere kans om dit te mogen meemaken; een olympisch sporttoernooi met kinderen uit de hele wereld die allerlei verschillende sporten beoefenen. Ook verblijven ze in een Olympisch dorp en is er een officiële openings- en sluitingsceremonie.

Marijn gaat mee als coach en ook hij zal verblijven in het olympische dorp en deelnemen aan de activiteiten. Voor alle vier een fantastisch avontuur! We zullen iedereen op de hoogte houden van alles wat Sam, Patrick en Nighel op de weg naar Jeruzalem mee maken. Voor degene die het interessant vinden om wat meer te lezen over de ICG: icg-jerusalem2018.com.

We kunnen alle steun gebruiken! 
Omdat de kosten van de reis naar Jeruzalem voor de schermers en coach zelf komen, kunnen Sam, Patrick en Nighel alle hulp gebruiken. Elke donatie, groot of klein, wordt ten zeerste gewaardeerd. Klik hier om onze jongens naar Jeruzalem te helpen!