Nieuwsbrief De Meent juni 2015

Nieuwsbrief De Meent juni

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief blikken we terug op de Dag van de Bouw waarbij het nieuwe sportcomplex De Meent voor het eerste haar deuren opende voor het publiek. Het pand biedt nog vele mogelijkheden voor potentiële gebruikers, zoals de commerciële ruimtes en reclame-uitingen. In deze nieuwsbrief lees je er meer over. Ook stellen wij de nieuwe manager Exploitatie van Alkmaar Sport N.V. aan je voor.

Dag van de Bouw – De Meent succes!
Sportcomplex De Meent heeft op zaterdag 13 juni zo’n 1500 bezoekers ontvangen. Het pand wordt pas eind 2015 opgeleverd, maar tijdens de Dag van de Bouw kon alvast een kijkje worden genomen. Een gevarieerd programma met demonstraties, rondleidingen, live muziek en foodtrucks was opgezet. Lees hier het persbericht en bekijk hier het filmpje.
Alkmaar Sport bedankt…
Het organiseren van de Dag van de Bouw is mede mogelijk geweest dankzij de inzet van de toekomstige gebruikers. Alkmaar Sport bedankt daarom al haar partners voor hun betrokkenheid; bouwbedrijf Vaessen, cateraar Vermaat, VernhoevenCS architecture+urbanisme, schaatsschool In Balans, Sportshop Slikker, ROC Horizon College, NEVOBO, de baancommissie en de sportverenigingen Triffis, Saturna, Tebunus Alkmaar’71, Holland Schermen en Fudoshin Ryu.

Ook wil Alkmaar Sport de vele muzikanten bedanken voor hun inzet.

Ten slotte gaat onze dank uit naar alle, bijna 100, vrijwilligers die zich op deze dag hebben ingezet om er een succesvol evenement van te maken!

Reclamemogelijkheden ijsbaan
Jaarlijks trekt de ijsbaan met haar activiteiten en evenementen ruim 250.000 bezoekers en veel media aandacht. Alkmaar Sport N.V. biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te profileren op en rondom de ijsbaan. Bekijk de mogelijkhedenom ook jouw product en bedrijf onder de aandacht te brengen bij de bezoekers en media.

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met Gudron Vis.

Commerciële ruimte beschikbaar
In het nieuwe sportcomplex De Meent zijn nog meerdere commerciële ruimtes te huur. Word onderdeel van een team aan toekomstig gebruikers in het sportcomplex met goede voorzieningen als horeca en bereikbaarheid. Bekijk de mogelijkheden op Funda in business.
Sporten in De Meent
Op zoek naar goede sportfaciliteiten? Kom sporten in De Meent. Er zijn nog nog uren beschikbaar om sportruimtes te huren. Bekijk alle zalen hier.

Voor vragen en reserveren neem je contact op met Corine Persijn.

Manager Exploitatie benoemd
Met ingang van 1 augustus 2015 wordt Eddy Bakker de manager Exploitatie bij Alkmaar Sport N.V.. Eddy wordt verantwoordelijk voor de operationele aansturing  en de financiële resultaten van alle sportcomplexen van Alkmaar Sport N.V.. Hij zal dit samen gaan doen met de bestaande teams; hoe dit verder vorm gaat krijgen verneem je na de zomervakantie.
Eddy heeft als locatiemanager van verschillende sportcomplexen veel ervaring opgedaan met het dagelijks managen van zowel zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele centra. Daarnaast heeft hij de laatste jaren, als regiodirecteur, een aantal managers aangestuurd in de regio Noord Holland.
Eddy zal snel betrokken worden bij het opzetten van de exploitatie van De Meent. Corine Persijn richt zich op de projectmatige zaken en Eddy neemt de operationele zaken zoals de klantcontacten over. Corine zal Eddy vanaf augustus bij u introduceren en dossiers overdragen.

Copyright © *2015* *Alkmaar Sport N.V.*, All rights reserved.

Neem contact met ons op via:
Alkmaar Sport N.V.
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
communicatie@alkmaarsport.nl
www.alkmaarsport.nl