Nieuwsbrief de Meent

 

Nieuwsbrief De Meent – Dag van de Bouw
View this email in your browser

Dag van de Bouw – De Meent

Kom op zaterdag 13 juni 2015 naar De Meent. Je bent deze dag van harte uitgenodigd om het nieuwe sportcomplex te bezoeken. Van 10.00 tot 16.00 uur is er een afwisselend programma voor jong en oud. In deze nieuwsbrief lees je wat je allemaal kunt verwachten.

Wij hopen je van harte op zaterdag 13 juni te mogen begroeten op de Terborchlaan 301 te Alkmaar!

Dag van de Bouw
Op zaterdag 13 juni vieren we de 10e editie van de Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor het publiek. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie. Ooksportcomplex De Meent Alkmaar opent deze dag de deuren voor het publiek.
Clinics – win kaarten voor het WK
Voor jong en oud zijn worden er skateclinics georganiseerd door schaatsschool In Balans en de schaatsverenigingen in samenwerking met Sportshop Slikker. Van 13.00 tot 15.00 uur organiseert de NEVOBO een beachvolleybalclinic. Hier kun je kaarten winnen voor het WK Beachvolleybal in Nederland.
Rondleiding
Altijd al door het nieuwe sportcomplex willen lopen? Dit is je kans! Ieder half uur verzorgt Alkmaar Sport rondleidingen. Tijdens de rondleiding word je geïnformeerd over de ontwikkelingen en ontmoet je de nieuwe gebruikers van De Meent. Om 11.15, 11.45 en 12.15 uur verzorgt de projectarchitect, van Venhoeven CS architecten, de rondleiding voor belangstellenden. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de vooraf uitgezette route door het pand te lopen.
Bands
Ook voor muziek tijdens de Dag van de Bouw is gezorgd. De artiesten van de verschillende bands hebben allemaal een conservatorium achtergrond en zorgen voor extra sfeer tijdens de dag. Geniet van het akoestische optreden van Marianne, de soulpop van Lisa & The Lumberjacks en het energieke optreden van Traudes waarin zij hiphop, pop en funk combineren. Daar wil je bij zijn!
Recreatieve activiteiten
Op en rondom het bouwterrein zijn meerdere activiteiten voor alle leeftijden te vinden. Zo is er een schaatssimulator, een springkussen, een voetbalveld en is er voor de jongsten de mogelijkheid om zich te laten schminken.
Foodtrucks
Tijdens het evenement zorgt cateraar Vermaat, toekomstig horeca exploitant van De Meent, voor een bijzondere culinaire ervaring door de inzet van foodtrucks. Geniet onder het genot van verschillende versnaperingen van de optredens, de activiteiten en het sportcomplex De Meent.
Ontmoet de gebruikers
De toekomstige gebruikers van De Meent presenteren zich tijdens deze dag. Zij verzorgen verschillende demonstraties, informeren je over hun sport op de informatiemarkt en dagen je uit om de sport zelf te ervaren.
Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw.
Copyright © *2015* *Alkmaar Sport N.V.*, All rights reserved.

Neem contact met ons op via:
Alkmaar Sport N.V.
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
communicatie@alkmaarsport.nl
www.alkmaarsport.nl