nieuwsbrief # 1 2016

Beste HollandSchermers,

 

Het nieuwe jaar is wel héél goed begonnen voor HollandSchermen. In Alkmaar werd gestart in een prachtige nieuwe zaal. Job de Ruiter zette meteen al een bijzondere prestatie neer in Londen en we konden ook nog een nieuwe sponsor welkom heten! Lees er alles over in deze eerste nieuwsbrief van 2016. En let op: vanwege de officiële opening van het nieuwe complex zullen er op WOENSDAG 3 FEBRUARI GÉÉN TRAININGEN IN ALKMAAR plaatsvinden!

Veel leesplezier,

 

Chantal Jonker

Yvonne van Zonneveld

Olga Kruisbrink

 

DE VERHUIZING NAAR DE NIEUWE ZAAL

Inline afbeelding 2Voor er geschermd kon worden in de opgeleverde nieuwe schermzaal moest er nog veel werk verzet worden. Bestuurslid Marcel de Waal coördineerde de hele operatie en kreeg voor al het te verzetten werk hulp van een groot aantal helden. Zij offerden hun kerstvakantie op om alles in orde te maken voor een flitsende start op 4 januari. Vooral Bas Mondt heeft heel veel uren gestoken in het  in orde maken van alle elektrische installaties. Bas is dan ook onze grootste held!

 

DE EERSTE MAAND IN DE NIEUWE ZAAL

Inline afbeelding 3“Wauw, wat mooi!”, “Jee, wat groot!!” en “Super!” zijn enkele voorbeelden van reacties die

veelvuldig te horen waren de afgelopen weken tijdens de trainingen in Alkmaar. De eerste kennismaking met de nieuwe schermzaal in sportcomplex de Meent is voor de meeste schermers overweldigend, ook omdat een jarenlange droom werkelijkheid is geworden.

Lees hier verder

GÉÉN TRAININGEN TIJDENS OFFICIËLE OPENING

Inline afbeelding 4LET OP!!! Woensdag 3 februari zijn er geen trainingen in Alkmaar in verband met de officiële opening door AlkmaarSport van sportcomplex De Meent die dan plaatsvindt. Deze opening is alleen voor genodigden. De officiële feestelijke opening van onze eigen zaal vindt in mei plaats.

Lees hier verder

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUWE SPONSOR

Logo Walter BedrijfsadviesMet trots stellen we onze nieuwe sponsor Walter Bedrijfsadvies uit Alkmaar voor. Dit bedrijf verblijdt de club met het mooie bedrag van € 1000,- per jaar. Dit is een waardevolle aanvulling op de trouwe sponsoring van FinaVista.Maak hier kennis met Walter van Dijk, de eigenaar van Walter Bedrijfsadvies, via een kort vraaggesprek dat hij had met secrtetaris Yvonne van Zonneveld.

Klikhier voor het interview

 

Job de ruiterJob de Ruiter  van HollandSchermen is het nieuwe jaar verrassend goed van start gegaan door 10 januari op het Satelliet A Wereldbeker Toernooi in Londen een 13e plaats te behalen bij de senioren.

 

Lees hier verder

 

Open week in de Nieuwe Meent tijdens de voorjaarsvakantie.

Inline afbeelding 3De voorjaarsvakantie is van ma 29 feb tot vrij 4 mrt.

Alle trainingen gaan door en zijn voor belangstellenden open gesteld voor deelname, alle leden worden verzocht om hun reguliere trainingen ook in de voorjaarsvakantie te volgen om zo mee te helpen bij de open schermlessen.

Neem een introducé mee!

Andere activiteiten:

Verder neemt HollandSchermen deel aan het Sportspektakel op donderdag 3 mrt en is er zaterdag een toernooi voor alle kinderen van Sport X , het SportXtra toernooi.

 

kalenderKalender

wo 3 februari ~ Geen trainingen

wo 17 februari ~ Open dag (alle trainingen gaan door)

za 13 februari ~ Randstadtoernooi Den Haag

za 20 februari ~ Equipe training