Nieuwe zaal voor Holland schermen

DSC_0861-2Wauw! Wat mooi! Wat groot! Super! Dat was wat er werd gehoord op de eerste dag dat er in de nieuwe zaal werd getraind. Voor de meesten een eerste kennismaking met de nieuwe schermzaal in sportcomplex de Meent. Het is ook wel een heel verschil, van een gymzaal van een lagere school naar een omgeving dat aan alle kanten sport uitademt.DSC_0858-2 Vanuit de ramen kijk je neer op de trampolinespringers, bij binnenkomst zie je de turners in actie en loop je mee met de schaatsers die via dezelfde ingang de schaatsbaan betreden. Het is een behoorlijke verandering in positieve zin. Inmiddels zit de eerste week er op, benieuwd naar de eerste reacties. Lees verder.

Ruben (10 jaar) “Best mooi. Veel moderner dan in de oude zaal. Veel mooier dan de vorige zaal.”

Norah (9 jaar) “Prachtig. De lopers zijn mooier. De spiegel is super cool. Mooi baksteen en de kluisjes zijn super cool”

Indy (11 jaar) “Heel gaaf. Net een soort sporthemel. Mooie kleedkamers. Het is nu ook beter voor mensen die moeten wachten.”

DSC_0866-2Aymen (8 jaar) “Leuke zaal. Opa en oma konden het eerst niet vinden.”

Remi (9 jaar) “Leuk.”

Arthur (8 jaar) “Ik vind het leuk dat er nu lijnen zijn die een loper zijn.”

Tim (8 jaar) “Mooi en groot. Je kunt nu veel meer electrisch schermen in één zaal.”

Johannes (jaar) “Ik vind het echt een mooie zaal, lekker groot.”

Sam (11 jaar) “Er zijn nu veel meer lopers, het is groter, de zaal kan in tweeën worden gedeeld. Je kan leuk naar de trampoline springers en het turnen kijken.”

Siegert (11 jaar) “Mooi, groot, het is wel warmer. Er zijn 13 lopers in één zaal.”

Floris (11 jaar) “De spiegels zijn mooi, dan kan je zien of je goed aan het trainen bent. De lopers hebben alleen geen nummer. Je kan met een knopje het score bord veranderen van floret, naar sabel of degen. De oudere kinderen vinden het raam naar de trampoline springers het leukst.”

Daan (15 jaar) “Er zijn meer lopers, de zaal biedt meer mogelijkheden om verschillende sportvormen te beoefenen. DSC_0863-2Het enige nadel is dat ik verder moet fietsen.”

Marijn (trainer) “Het is een fantastische lokatie die hopenlijk gaat zorgen voor een groeiend ledenaantal.”