Goal-setting cursus

Kom in beweging! HollandSchermen helpt je daarbij!

Ook al weet je dat sporten gezond is, het is moeilijk om na de derde lockdown weer in beweging te komen. HollandSchermen organiseert daarom korte online cursus ‘Goal-setting’ waar je leert hoe je het beste sportieve doelen kunt stellen en verwezenlijken. Gebruik een mentale boost voor een sportieve boost.

De online cursus bij HollandSchermen start woensdagavond 2 februari en wordt gegeven door bewegingswetenschapper/trainer Alexander Moraru. De cursus is goed te combineren met trainingen in de schermzaal in de Meent, Offenbachzaal in Heemstede of in de trainingszaal in Heemskerk. In drie online (woensdagavond)lessen leer je sportieve doelen te stellen. Tussentijds krijg je persoonlijke begeleiding en motivatie via WhatsApp.

Zo kom je in beweging (yeah!) en wil dat blijven doen.

Denk alvast na over het doel dat je wil bereiken. Dit kan iets met schermen zijn, maar ook over fitheid, mobiliteit, conditie, gewicht of gezondheid in het algemeen gaan. Je kan starten met het doel tijdens de cursus en er daarna mee doorgaan.

De online goal-setting cursus start op woensdagavond 2 februari om 19.30 tot ongeveer 21.00 uur.
Deelname aan de fysieke training in de schermzaal kan op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur of op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de Meent, op maandag en donderdagavond tussen 20.00 en 21.30 uur in Heemstede in de Offenbachlaan1 en en op maandag van 20.00 tot 21.30 uur in Heemskerk.

Data, kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 80,- per persoon en geven je de mogelijkheid om drie maanden fysiek bij ons te trainen.
Inschrijven kan via een e-mail naar info@morarucoaching.nl Vermeld je naam en telefoonnummer.