Domtoernooi weekend 28 en 29 maart 2015

(verlag Anja van Dijk)

Zaterdag recreatief equipe toernooi in Utrecht. HollandSchermen was er met 4 teams floret en 1 team sabel.domtoernooi

Vrijdagmiddag na de stroomstoring met 9 vertrokken richting Stoutenberg. Overnacht in twee blokhutten op het erf van een biologische boer. Koeien, geiten, kippen, konijnen, piepjes, salade van chef kok Daan en een barbecue met lekkere vleesjes. De trampoline deed dienst als buitenverwarming. Na het eten rond het vuur spannende verhalen en genoten van de heldere avond.domuitje (3)

’s Nachts een wedstrijd bomen zagen voor het kampvuur van zaterdagavond.

In de morgen om 8 uur naar Utrecht vertrokken. De teams waren in top vorm.

Naamloos met Job, Lucas en Marijn H. werd 2e, Kansloos met Kim, Ivo, Kiyan en Daan 4e, Daar hadden we nog niet over nagedacht Bas, Marijn en Anja 11e en MDMM Hans, Koen, Luuk en Rob werd 16e. De Sabeltantes met Esther, Sonja en Anne haalden ook een mooie plek.

Na de wissel Paul voor Marijn H. pizza gegeten bij Bella Venezia in Hoevelaken.

domuitjeInmiddels was de wind opgestoken en regende het behoorlijk. Al het gezaagde hout nat. Geen kampvuur deze avond en ook de dropping werd afgelast vanwege het slechte weer en kans op wolven. Wel de klok een uur vooruit. Zondag in plaats van 7 uur 6 uur wakker worden. Dat was geen probleem. Met complimenten, speciaal voor Kim. Zij zorgde voor een schoon huisje en vond diverse sokken, een trainingspak en rugzak.

Zondag individueel geschermd, waar ook mooie prestaties zijn neergezet.

Het was een heel gezellig weekend. Gaan we vaker doen. Met veel dank aan Marijn voor de organisatie en alle goede zorgen.