Introductiecursus

Heb je interesse in schermen, maar weet je nog niet welk soort wapen jou ligt? Of wil je gewoon even rustig kennismaken met de sport? Dat kan met onze introductiecursus!

Je eerste les is gratis, dit is namelijk een proefles. Daarna volg je 5 lessen met een leskaart van €50,-, deze betaal je contant bij de tweede les.
Meer info en aanmelden (geef ook even aan waar je wilt lessen!): svhollandschermen@gmail.com

Introductiecursussen Alkmaar 2019
Cursus volwassenen voorjaar: week 21 (22 mei) t/m week 27
Cursus jeugd voorjaar: week 22 (29 mei) t/m week 28
Cursus najaar: volgt
Buiten deze weken om mag je natuurlijk ook altijd instappen met een leskaart.

Kinderen
Woensdagen 16:30-18:00 uur
Kinderen die meedoen aan deze cursus krijgen de gelegenheid om spelenderwijs kennis te maken met de schermsport via gevarieerde oefenvormen.

Jongeren
Maandagen of vrijdagen 19:30-21:00 uur
Jongeren doen hun beginnerstraject op individuele basis. De deelnemers stromen bij de groep in en krijgen individuele instructie van een leraar of in kleine groepjes.

Volwassenen
Woensdagen van 20:30 tot 22:00 uur & vrijdagochtenden van 09:30 tot 11:00 uur
Groepsles samen met bestaande trainingsgroep. Instructie individueel of in kleine groepjes. Kennismaking met alle wapens.

Rolstoelschermen 
Dit is geïntegreerd in de bovenstaande lessen. Rolstoelschermen is voor jeugd en volwassenen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening.

Is je liefde voor de schermsport na deze cursus helemaal aangewakkerd? Dan kun je je aanmelden als nieuw lid van HollandSchermen en stroom je door naar de reguliere lessen.

De introductiecursus kan je op onze locatie Alkmaar en op onze locatie Heemstede volgen. Wanneer je niet kunt deelnemen op de geplande introductiedagen kan je altijd even contact met ons opnemen.

 

 

Voor meer informatie kan je telefonisch of per mail contact opnemen met onze hoofdtrainer:
Jeroen Divendal
0651783516
svhollandschermen@gmail.com