Vooruitblik komend seizoen 2014/2015

Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door goede prestaties waar Holland Schermen trots op kan zijn.
Maar het betekent niet dat we nu rustig aan gaan doen! Nee! Na een rustperiode zijn de trainers en leden klaar voor het komende seizoen!

We gaan als een grote Hollandse verenging samen onze schouders eronder zetten en onze prestaties nog meer verbeteren voor komend seizoen. Met plezier en doorzettingsvermogen. We gaan elkaars kwaliteiten en kennis benutten, samen trainen en elkaar toejuichen bij wedstrijden.

Onze trainers staan klaar om ons te trainen, te stimuleren tijdens de trainingen, te coachen en begeleiden bij wedstrijden.

IMG_1678

Onze ouders en andere familieleden zullen ook dit jaar erbij zijn om ons te supporten en te steunen bij onze passie voor het sport!

Maar ook alle vrijwilligers die zullen weer aanwezig zijn voor organiseren van wedstrijden, administratie bijhouden, sponsors zoeken en ja zelfs de website bijhouden.

Want Holland Schermen draait niet alleen om de schermers maar om ons allen als een groot gezin; de Trainers en schermers, bestuursleden en vrijwilligers, ouders en familieleden en alle sponsoren.

Naast trainingen en wedstrijden zullen er andere activiteiten georganiseerd die belangrijk en leuk zijn.

Denk hierbij aan de jaarlijkse ledenvergadering, Ouder en kind schermen en de nieuwjaarsborrel.

Hou het kalender goed bij voor wedstrijden en alle andere activiteiten.

We kijken ernaar uit jullie allen weer te zien bij Holland Schermen.