Terugblik seizoen 2013/2014

Ondanks dat het al een tijd terug is wil ik toch nog even een stukje schrijven over het afgelopen seizoen. We hebben een mooi seizoen gehad waar wij met plezier op terug kunnen kijken.

Kijkend naar onze leden dan kunnen we zeggen dat allen op hun eigen manier een goed seizoen gehad hebben en daar de trainers dankbaar voor zijn. Voor hun inzet en aandacht. En de trainers op hun beurt blij zijn met de leden voor hun motivatie, liefde en plezier in het schermen.

Holland Schermen wordt in veel categorieën vertegenwoordigd door wedstrijdschermers, die het afgelopen seizoen heel goed gepresteerd hebben.

Olivier, Job en Elisha

Onze kampioenen van seizoen 2013/2014 in de categorie Floret heren Cadetten waren niemand minder dan Job de Ruiter, Elisha Yuno en Olivier de Jong met respectievelijk de 1e, 2e en 3e plaats. Deze heren hebben ook mooie prestaties geleverd in de categorieën Junioren en Senioren. Naast deze 3 mannen heeft ook onze Alexander Moraru bij de senioren geschermd. Verder hebben wij Marijn Heitbrink bij de junioren en bij de cadetten samen met Cedrik Blommestijn, Paul Stockmann en Daniel Oosteroom zien schermen.

Daan, Niels en Paul

Paul Stockmann heeft , samen met Niels Bosman en Daan Weber goed gepresteerd bij de Pupillen. Niels eindigde op de ranglijst als 3e, Paul als 4e en Daan als 5e. Baris Benli heeft als jongste wedstrijden gespeeld bij de Pupillen en is samen met Ashwan Joemrati hoog geëindigd op de ranglijst voor Benjamins.

Ashwan is 2e geworden en Baris 3e.

Daarnaast hebben wij nog een groot aantal leden die mooie wedstrijden hebben gespeeld en zeker ook met plezier kunnen terug kijken naar het afgelopen seizoen.

  Milja Mondt

Ook onze dames hebben goede wedstrijden gespeeld en mooie prestaties neergezet om trots op te zijn. Milja Mondt eindigde als 1e op de ranglijst bij de senioren. Gevolgd door Elize Hautvast als 3e. Elize eindigde bij de Junioren en Cadetten als 1e.

Anja en Flos

Willow Dawson heeft samen met Kimberley Meulenkamp aan diverse categorieën meegedaan waaronder die van de Pupillen. Daar heeft Kimberley samen met Deline Feizaskari meegedaan waar zij eindigde als 1e. Deline is 4e geworden in deze categorie.
Bij de Veteranen heeft Anja van Dijk meegedaan, zij is 1e in haar categorie geworden!

Al met al is het seizoen van HollandSchermen in de categorie Floret goed verlopen. Als vereniging is Holland Schermen als 2e op de ranglijst geëindigd.

Naast het onderdeel Floret hebben bij Degen Heren Marijn de Jong en Joost Heitbrink meegedaan.
En bij Sabel de dames Esther Groenheide en Sonja Lendi.

Ook een mooie                 moment om niet te vergeten is natuurlijk het rolstoelschermen dat geïntroduceerd is bij ons. En voor het eerst met het Muggenequipe zijn entree heeft gemaakt! We gaan hier zeker meer van horen.

Voor een uitgebreid overzicht van de ranglijst kun je terecht op http://www.knas.nl/ranglijsten