Help mee met sparen!

Beste mensen,

20150529_113447We willen je graag uitnodigen om samen met de rest van HollandSchermen te sparen voor Clubmateriaal voor promotieactiviteiten op clubdoel.nl. Door met de hele club te sparen op Clubdoel kunnen we dit doel zo snel mogelijk realiseren.

NOCNSF_Logo_squareClubdoel is een nieuw initiatief ondersteund door NOC*NSF en veel sportbonden om clubs de mogelijkheid te geven op een andere manier geld in te zamelen voor de club. Op Clubdoel worden alle initiatieven op een rijtje gezet, kan iedereen eenvoudig een initiatief starten en zijn er nieuwe mogelijkheden om geld in te zamelen voor je club.

Wat kan jij doen om ons doel te realiseren?

Je kan bijvoorbeeld zelf acties starten om geld te verdienen voor de club. Het makkelijkst is echter om mee te doen aan online onderzoeken. Dit betekent dat je een paar keer per maand, of hoe vaak je zelf wil, een vragenlijst van 10 minuten invult. Het geld dat daarmee wordt verdiend gaat rechtstreeks naar ons doel!

Bekijk onze clubpagina door op de onderstaande link te klikken om te zien wie er al meedoen. Meld je aan op Clubdoel en help ons met sparen. Zo brengen we samen onze doelen tot leven.

Bekijk de clubpagina