Het team achter HollandSchermen

Jeroen Divendal

Hoofdtrainer – Niveau 4
ALKMAAR
Jeroen heeft aan meerdere EK’s en WK’s deelgenomen. Sinds 1998 is hij fulltime schermleraar. Jeroen stelt het lesprogramma vast en geeft instructie in floret, sabel en degen.

Marijn de Jong

Trainer – Niveau 3
ALKMAAR
Als wedstrijdschermer behoorde Marijn tot de nationale top. In Alkmaar geeft hij les op floret en degen en kan je bij Marijn terecht voor je schermspullen!

Siroos Feizaskari

Trainer niveau 4
HEEMSTEDE
Siroos is geboren in Iran en heeft hier zijn schermopleiding gehad. Hij maakte deel uit van het Iraanse nationale team en schermt uitstekend met degen en floret.

Djoeke Feenstra

Assistent-trainer niveau 2
HEEMSTEDE
Sinds 2010 volgt ze de schermleraren opleiding bij de KNAS en assisteert ze bij de jeugdlessen in Heemstede. Deze opleiding heeft ze in 2012 glansrijk behaald.

Voorzitter – Flos Fleischer
Secretaris – Yvonne van Zonneveld
Penningmeester – Anja van Dijk
Algemeen bestuurslid – Marcel de Waal
Aanspreekpunt voor locatie Heemstede – Aldo Bosman
Ledenadministratie – Carmencita de Ruiter
Technisch beheer en wapen-reparaties – Bas Mondt en Ruud van Veen
Website beheerder – Chantal Jonker

Sponsoring

Dankzij onze sponsoren is HollandSchermen in staat om ambitieus te blijven. We zijn echter altijd op zoek naar meer sponsors! Ben je vanuit je bedrijf geïnteresseerd? Kom dan eens een schermclinic volgen en neem contact op met Flos Fleischer: voorzitter@hollandschermen.nl

Wij bedanken

Vrienden van HollandSchermen

Wil jij een bijdrage doen en vriend worden van HollandSchermen? Dat kan door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL27 RABO 0145 6570 00 t.n.v. HollandSchermen o.v.v. “Vriend HollandSchermen”. We maken aan het eind van ieder seizoen het gespaarde bedrag en doel bekend en hoe groot of klein je bijdrage ook is: we zijn je nu al enorm dankbaar voor jouw steun!