De vereniging

Er zijn in Nederland zo’n 3000 schermers verbonden aan 70 schermverenigingen. HollandSchermen is met haar 120 leden tussen de 7 en 77 jaar een van de grootste verenigingen. HollandSchermen biedt kwalitatief hoogwaardige schermtraining, in een veilige omgeving van recreatief- tot topsportniveau. Schermers van HollandSchermen spelen een rol van betekenis op Nederlandse en Europese toernooien in alle categorieën.

Bij HollandSchermen gaan prestaties en plezier hand in hand. Onze leden waarderen de trainingen en sfeer met een 8! Daar zijn we trots op. HollandSchermen wil een goede jeugdopleiding bieden en een thuis zijn voor alle schermers.

Het team achter HollandSchermen

Jeroen Divendal

Hoofdtrainer – Niveau 4
ALKMAAR
Jeroen heeft aan meerdere EK’s en WK’s deelgenomen. Sinds 1998 is hij fulltime schermleraar. Jeroen stelt het lesprogramma vast en geeft instructie in floret, sabel en degen.

Marijn de Jong

Trainer – Niveau 3
ALKMAAR
Als wedstrijdschermer behoorde Marijn tot de nationale top. In Alkmaar geeft hij les op floret en degen en kan je bij Marijn terecht voor je schermspullen!

Siroos Feizaskari

Trainer niveau 4
HEEMSTEDE
Siroos is geboren in Iran en kreeg daar zijn schermopleiding. Hij maakte deel uit van het Iraanse nationale team en schermt uitstekend met degen en floret.

Djoeke Feenstra

Assistent-trainer niveau 2
HEEMSTEDE
Djoeke slaagde in 2012 glansrijk voor de opleiding tot schermleraar bij de KNAS en assisteert bij de jeugdlessen in Alkmaar en Heemstede.

Voorzitter – Flos Fleischer
Secretaris – Yvonne van Zonneveld
Penningmeester – Anja van Dijk
Algemeen bestuurslid – Marcel de Waal
Aanspreekpunt voor locatie Heemstede – Aldo Bosman
Ledenadministratie – Hein Peeperkorn
Technisch beheer en wapen-reparaties – Bas Mondt en Ruud van Veen
Website beheerder – Chantal Jonker

Clinics

Onze gediplomeerde trainers geven schermclinics op scholen en bij bedrijven. Lees hier meer over clinics voor bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Flos Fleischer: voorzitter@hollandschermen.nl

Sponsoring

HollandSchermen is op zoek naar sponsors die een commitment aan willen gaan om de ontwikkeling van schermen als topsport en breedtesport in Noord-Holland mede mogelijk te maken.
Ben je geïnteresseerd? Lees de Facts & Figures van HollandSchermen. En neem contact op met Flos Fleischer voor de mogelijkheden: voorzitter@hollandschermen.nl

Wij bedanken